|
|
|
Muutimme
upouusiin toimi- ja tuotantotiloihin v. 2003.
Mitoitimme tilat siten, että käytettävissämme
on riittävästi moderneja kylmä-
ja lämmintiloja, tilat kalankäsittelyyn
sekä tilat kalanjalostukseen. Sijaintimme
Kiimingin kunnan Jäälin yrityskylässä
on meille optimaalinen Oulun läheisyyden
ja erinomaisten kuljetusyhteyksien vuoksi.
Työntekijöitä on tällä
hetkellä 9-14 (sesongista riippuen). mm.
moninkertainen fileerauksen SM-mestari Tapio Karjalainen.
Omasta tuotannosta valmistuvat tällä
hetkellä mm. tuorekalat, pakastekalat, graavikalat,
lämminsavut, hiillostetut-, friteeratut-
ja paistetut kalatuotteet, kalamarinadit, puolisäilykkeet,
mädit, kala- ja äyriäishyytelöt,
pateet ja terriinit, sekä syksyllä 2006
myös kylmäsavutuotteet.
Myyntialueemme kattaa koko Suomen.
Calasta Oy:n toimitusjohtaja Jukka Siikaluoma
toimii Suomen Kalakauppiasliiton hallituksen jäsenenä
vuodesta 2008. |
|
|
|
|
|
|